Om

Om mig

 

Jeg er certificeret og eksamineret Parterapeut og Sexolog.

Jeg har valgt at tage begge uddannelser, fordi jeg mener at de supplerer hinanden på en sund måde, og at jeg kan anvende Sexolog-delen i Parterapi og omvendt. Det giver mig solide kompetencer og en bred baggrund for at kunne analysere og hjælpe dig / Jer bedst muligt.

Jeg studerer løbende på Sexologiskolen i Århus og København, så jeg altid er ajour med den nyeste viden inden for områderne.

Min indgangsvinkel til uddannelserne og arbejdet som Terapeut og Sexolog, har baggrund i min store almene interesse i menneskelig velbefindenhed om så det gælder seksualitet og/ eller parforhold.

Derudover er jeg en god analytiker, der lytter med et stort hjerte og empati, så jeg kan bruge de rigtige værktøjer der passer lige præcis til din/ jeres situation og behov, så I får en grundig og kompetent rådgivning.

 

Jeg tilbyder konsultation i trygge omgivelser, via skype med betaling over mobilepay, eller i særlige tilfælde hos mine klienter.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig/ Jer, og er I/ du i tvivl om jeg kan hjælpe, så tøv ikke med at henvende dig/ Jer til en uforpligtende snak.

Anne Kjelstrup - Parterapi og Sexologi - Havneallé 43 - 8700 Horsens

tlf. 81911977 - parterapi@anne-k.dk

Copyright © All Rights Reserved