Parterapi

Parterapi

"Hvordan bevares gnisten

når hverdagen rammer, og vi langsomt glemmer hinanden"

 

Et parforhold er som en dans - nogen gange kommer man ud af takt - derfor kan man betragte parterapi som en måde at finde ”takten” igen.

I næsten alle parforhold støder man på problemer og udfordringer. Forskellige prioriteter, manglende forståelse for hvad der er vigtigt for ens partner, manglende fastholdelse af hvad der er vigtigt for en selv, børn, ansvar, karriere - alle punkter der kan være årsag til, at vi tager ”en dag mere” og ikke får kommunikeret og afstemt vores behov. Faktorer der gør, at det gode parforhold i stedet bliver et med manglende følelse af at være elsket, jalousi, kort lunte, misforståelser, jalousi og manglende lyst til sin partner.

Når man står i det, kan det være svært at se det med objektive øjne - derfor er parterapi et rigtigt godt sted at starte, for at få orden i problemerne, og for at få nogen værktøjer der kan hjælpe med at finde gejsten og gnisten igen.

Selvom parforholdet blomstrer og alting føles rigtigt, er det altid godt at få gode råd og vejledning i hvordan Jeres forhold undgår at miste det særlige. Det kan være nye ideer til at give mere glæde eller øget fokus på de områder, der måske kræver mere opmærksomhed. Det kan også være hvordan I får bedre tid sammen, hvordan I kan finde tid til Jer selv, eller måske ny inspiration til sexlivet.

Min erfaring er, at det bedste resultat opnås ved at den første konsulation strækker sig over halvanden time, for at kunne afdække begge parters problemstillinger og forventninger grundigt.

Anne Kjelstrup - Parterapi og Sexologi - Havneallé 43 - 8700 Horsens

tlf. 81911977 - parterapi@anne-k.dk

Copyright © All Rights Reserved